Anteron kanavapaketit yrityksilleMeiltä löydät suosituimmat urheilukanavat. Valikoimassamme on kolme yritysasiakkaiden urheilukanavapakettia: C More Kisastudio, V sport ja Eurosport.

C More Kisastudio sisältää mm. rallin MM-sarjan, jääkiekon MM-kisat, Mestarien Liigan, Serie A:n, La ligan, yleisurheilua ja raviurheilua.

V sport sisältää maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat (mm. Valioliiga, Bundesliiga, NHL), Formula 1, Huuhkajien ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL, UFC ja golfin US Open.

Eurosportista näet mm. kaikki tenniksen Grand Slam -turnaukset (Australian avoimet, Ranskan avoimet, Wimbledon ja US open) ja ATP Tour Masters 1000 -turnaukset, pyöräilyn Grand Tourit (Italian, Ranskan ja Espanjan ympäriajot) sekä snookerin MM-kisat ja maailmankiertueen.

Yrityshinnastoomme pääset tutustumaan tästä (pdf, 124kB)

Tilaa parhaat ja seuratuimmat urheilusarjat ravintolaan, baariin, kahvilaan tai muuhun asiakastilaan. Yritysasiakkaat saavat tilattua Anteron maksu-tv-kanavat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun oheisen tarjouspyyntö-botin kautta. Huom. Välttämättömät evästeet tulee olla hyväksyttynä, jotta botti toimii.

Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä myös puhelimitse: puh. 0800 181 181 (avoinna ma-pe klo 10–15)

NHL_Dallas-Columbus_960x640.png

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-15.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181