Maksu-tv:n saatavuus


Digita on Suomen suurin ja samalla ainoa maksu-tv palveluntarjoaja, jonka kautta nautit laajasta maksu-tv tarjonnasta maan joka kolkassa. Antenniverkon välityksellä kanavat ja niiden mukana tarjottavat lisäpalvelut tavoittavat katsojansa niin kotona, mökillä kuin niiden välilläkin esim. matkailuautossa.

Digitan maksu-tv toimii valtakunnallisesti antenniverkon UHF taajuusalueella. Kanavien jakelu kattaa tällä hetkellä 90% Suomen kotitalouksista. Tarkemmat näkyvyysalueet voit tarkistaa täältä.

Antenniverkon tv-kanavien lisäksi Digita tarjoaa osan maksu-tv-kanavista niin sanottuina Hybridi Beta -kanavina. Nämä ovat kanavia, joiden vastaanottoon tarvitset yhteensopivan HybridiTV-vastaanottimen, joka on kytketty nettiin. Lista yhteensopivista laitteista päivittyy kaiken aikaa. Ajankohtaisen listan tuetuista laitteista voit tarkistaa täältä.

Osaan antenniverkon kanavapaketeista sisältyy myös oikeus käyttää kanaviin liittyviä suoratoistopalveluita.

Digita laajentaa kaiken aikaa palvelutarjontaansa ja pyrkii tuomaan parhaat TV-kanavat koti- ja ulkomailta ja kasvavan määrän uusia lisäpalveluja, kuten tapahtumalähetyksiä, kotisohvallesi tai missä ikinä Suomessa liikutkin.

Kanava 99 ja kanava 100

Mietitkö mitä kanavia ja palveluita juuri sinä voit vastaanottaa kotona, mökillä tai vaikkapa asuntovaunussa jossain päin Suomenmaata? Tähän ja muihin TV-kanavien ja lisäpalveluiden vastaanottoon liittyviin kysymyksiin antaa vastauksia kanavat 99 ja 100:

Kanava 99:lla saat selvyyden kysymyksiin:Kanava 100


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-15.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181