Liity laadunvalvojiin!

Laadunvalvojat on Anteron maksullisten kanavapakettien tilaajille tarkoitettu etuohjelma, joka tarjoaa kuukausittain mahdollisuuden voittaa mielenkiintoisia palkintoja.
Helppoa ja hauskaa

Vuoden 2022 alussa startannut Laadunvalvojat on etuohjelma, jonka hedelmistä pääset nauttimaan automaattisesti tilaamalla jonkin Anteron maksullisista kanavapaketeista.

Se avaa kaikille mukana oleville mahdollisuuden voittaa Digitan ja/tai Digitan yhteistyökumppaneiden hienoja palkintoja, kuten elämysmatkoja Formula 1 -kisoihin tai muihin urheilutapahtumiin. Mikä parasta, se ei vaadi sinulta mitään: riittää, että pysyt tilaajana ja voittomahdollisuutesi kasvavat joka kuukausi.

Laadunvalvojat on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja palkitsevaksi kokonaisuudeksi, jonka tavoitteena on tarjota lisäviihdettä ja yhteistyökumppaneidemme kautta palkintoja uskollisille tilaajillemme. Homma toimii näin: jokainen tilaajana vietetty kuukausi kerryttää tilillesi arpalipukkeita, joita voit käyttää Megaset-palkintoarvontoihin osallistumiseen.

Laadunvalvojien jäsenenä pääset osallistumaan monenlaisiin kilpailuihin ja arvontoihin. Muutaman kerran vuodessa tarjolla olevien Megaset-arvontojen lisäksi teemme aina kuukausittain Laadunvalvojien Pikasia – nopeita ja hauskoja kyselyitä, joihin vastaamalla osallistut tuotepalkintojen arvontaan.


Tarkistetaan jäsenyyttä..


Tarkistetaan jäsenyyttä..
Tilaa kanavapaketti ja liity laadunvalvojiin

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9-16.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181