Laadunvalvojat uudistui!

Laadunvalvojat on Anteron asiakkaiden oma etuohjelma, jossa jokainen kuukausi asiakkaanamme kerryttää sinulle pisteitä. Voit nyt hyödyntää asiakkuutesi kerryttämiä pisteitä monella tapaa:

Voit tilata itsellesi pisteillä kuukaudeksi valitsemasi kanavan tarjolla olevasta valikoimasta, saada alennusta Anteron perusmaksusta, pyöräyttää onnenpyörää ja osallistua muhkeisiin arvontoihin. Pääset hyödyntämään uudet edut kirjautumalla sisään.

Lisäsimme Antero peruspalveluun uuden CNN-kanavan!

Nyt Anteron peruspalveluun sisältyy V Sport+ Suomi -kanavan lisäksi ajankohtaisten uutisten ykköskanava CNN. Kanava lisätään automaattisesti Anteron maksu-tv-kortillesi.


Tarkistetaan jäsenyyttä..

CNN-uutiskanava kuuluu nyt Anteron peruspalveluun

Nyt Anteron peruspalveluun sisältyy V Sport+ Suomi -kanavan lisäksi ajankohtaisten uutisten ykköskanava CNN. CNN International on ajankohtaisten uutisten superpakkaus. Se pitää sinut ajan tasalla kansainvälisistä uutisista ympäri maailman. Tarjolla ovat kiinnostavat katsaukset ja analyysit maailmaa puhuttavista uutisista. Kanava lisätään automaattisesti maksu-tv-kortillesi.

 
hero

Pyöräytä Anteron onnenpyörää!

Asiakkaanamme pääset pyöräyttämään kerran kuukaudessa Anteron omaa onnenpyörää. Palkintona on kanta-asiakaspisteitä ja muita vaihtuvia palkintoja. Voitetuilla pisteillä voit lunastaa vaikkapa maksuttoman kanavan kuukaudeksi.

 
hero

Hyödynnä pisteesi ja valitse mieluisa kanava katseluun 1 kk ajaksi tai hanki perusmaksuton kuukausi

Voit nyt käyttää kerryttämiäsi pisteitä extra-kanavaan! Tarjolla on valikoima kanavia urheilusta dokumentteihin, joista voit valita itsellesi mieluisaa katsottavaa kuukauden ajaksi. Voit myös hyödyntää pisteitä pienentämään Antero-tv-kortin perusmaksua (perusmaksuton kuukausi).

 
hero
Tilaa kanavapaketti ja liity laadunvalvojiin

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-15.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181