Mikä on Laadunvalvojat?

Laadunvalvojat on Anteron asiakkaiden oma etuohjelma, jossa jokainen kuukausi asiakkaanamme kerryttää sinulle pisteitä. Voit nyt hyödyntää asiakkuutesi kerryttämiä pisteitä monella tapaa:

Voit tilata itsellesi pisteillä kuukaudeksi valitsemasi kanavan tarjolla olevasta valikoimasta, saada alennusta Anteron perusmaksusta, pyöräyttää onnenpyörää ja osallistua muhkeisiin arvontoihin. Pääset hyödyntämään edut ja tarkastamaan pistesaldosi kirjautumalla sisään.

Suosittu Nick Junior -lastenkanava on nyt mukana etuohjelmassa
Nick Junior -kanava on mukana pisteillä hankittavissa ilmaiskanavissa 22.8. alkaen! Kun olet kerryttänyt 6 asiakaspistettä, voit valita itsellesi maksuttoman kanavan kuukaudeksi. Valittavanasi on seitsemän kanavaa: Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery, Adult TV, Animal Planet ja Nick Junior.

Pyöräytä Anteron onnenpyörää!

Asiakkaanamme pääset pyöräyttämään kerran kuukaudessa Anteron omaa onnenpyörää. Palkintona on kanta-asiakaspisteitä ja muita vaihtuvia palkintoja. Voitetuilla pisteillä voit lunastaa vaikkapa maksuttoman kanavan kuukaudeksi.

 
hero

Hyödynnä pisteesi ja valitse mieluisa kanava katseluun 1 kk ajaksi tai hanki perusmaksuton kuukausi

Voit nyt käyttää kerryttämiäsi pisteitä extra-kanavaan! Tarjolla on valikoima kanavia urheilusta dokumentteihin, joista voit valita itsellesi mieluisaa katsottavaa kuukauden ajaksi. Voit myös hyödyntää pisteitä pienentämään Antero-tv-kortin perusmaksua (perusmaksuton kuukausi).

 
hero

Nick Junior on nyt mukana etuohjelmassa

Suosittu Nick Junior -lastenkanava täydentää pisteillä hankittavien ilmaiskanavien listaa 22.8.2023 alkaen. Kun olet kerryttänyt 6 asiakaspistettä, voit valita itsellesi ilmaisen kanavan kuukaudeksi. Tarjolla on mm. urheilua, dokumentteja ja lasten sisältöjä.

 
hero
Tilaa kanavapaketti ja liity laadunvalvojiin

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-15.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181