C More -kanavapakettien suoratoistopalvelun koodit vaihtuvat 4.7.


Nykyiset koodit lakkaavat toimimasta 4.7. aamulla. Kaikille asiakkaille, joiden sähköpostitiedot ovat ajan tasalla, on lähetetty uusi koodi. Vanha koodi toimii 4.7. asti.

Mikäli et ole saanut viestiä, kirjaudu sisään tästä, löydät uuden koodisi välilehdeltä ”Suoratoisto”. Muistathan päivittää myös yhteystietosi tulevia asiakastiedotteitamme varten!


AntenniTV-korttien päivitys


Teimme maksu-tv-korttijärjestelmään päivityksiä 25.-26. huhtikuuta, jonka aikana päivitimme myös AntenniTV-kortit.

Päivitys onnistuu myöhemminkin

Mikäli maksu-tv-kortti ei ole ollut kiinnitettynä televisioon tai (maksu-tv-kortillinen) TV päällä 25.-26.4.2022 välisenä aikana, päivittyy kortti automaattisesti seuraavan kerran, kun maksu-tv-kortti ja TV ovat käytössä. Tällöin maksu-tv-kanavien aukeaminen saattaa kestää useita tunteja, mikä on hyvä ottaa huomioon maksu-tv-kanavia katseltaessa.

TV:n katsominen päivityksen aikana

Jotta päivitys onnistuu, tulee maksu-tv-kortti olla kytkettynä televisioon ja televisiota tulee pitää päällä vähintään 2-4 tuntia yhdellä kanavalla. Päivityksen aikana voi katsoa mitä tahansa kanavaa, mutta kanavien aukeaminen nopeutuu, jos TV-kanavaa ei vaihdeta vähintään kahteen tuntiin. Onnistuneen päivityksen jälkeen antennitelevision maksu-tv-kanavat toimivat jälleen normaalisti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-15.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.