Ajankohtaista

Tiedote 21.11.2022
Mahdollisia muutoksia Hybridi Beta -kanavien näkyvyyteen 21.11.2022 klo 12-14

Huoltotoimenpiteet 21.11.2022 klo 12-14 saattavat vaikuttaa Hybridi Beta -kanavien näkyvyyteen. Pahoittelemme mahdollista katkosta.

Tiedote 14.10.2022
AntenniTV on nyt Antero


AntenniTV:n maksu-tv-palvelu uudistui. Uusi Antero tarjoaa jatkossakin parasta viihdettä, kuten päräyttävintä moottoriurheilua, pätkimätöntä lätkää, laatuleffoja ja turvallista ruutuaikaa lapsille.
Antero uudistaa myös tutun Laadunvalvojat-etuohjelman loppuvuoden aikana. Jatkossa tarjolla on muun muassa vaihtuvia, rahanarvoisia etuja ja tarjouksia sekä muhkeita arvontoja, joissa voit voittaa vaikkapa unelmiesi urheilumatkan maailmalle.


Tiedote 4.5.2022
Maksu-tv-korttijärjestelmä on päivitetty

Teimme huhtikuussa maksu-tv-korttijärjestelmään päivityksiä, jonka aikana päivitimme myös antenni-tv-kortit.

Mikäli maksu-tv-kortti ei ole ollut kiinnitettynä televisioon tai (maksu-tv-kortillinen) TV päällä 25.-26.4.2022 välisenä aikana, päivittyy kortti automaattisesti seuraavan kerran, kun maksu-tv-kortti ja TV ovat käytössä. Tällöin maksu-tv-kanavien aukeaminen saattaa kestää useita tunteja, mikä on hyvä ottaa huomioon maksu-tv-kanavia katseltaessa. Tiedote 21.11.2022

Tiedote 30.11.2021
Muutoksia Anteron maksu-tv-tarjonnassa

Maksu-tv-kanavatarjontaamme on tulossa seuraavia muutoksia 1.1.2022 alkaen:
Hupia ja hyötyä alle kouluikäisille tarjoava Nick Jr. -kanava lähettää jatkossa ohjelmia ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä. Nick Jr. on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on harvinainen yhdistelmä hupia ja hyötyä. Kanava tarjoaa fiksuja ja veikeitä ohjelmia, joiden parissa lapset viihtyvät ja joiden opetuksellista sisältöä vanhemmat arvostavat.

Maksu-tv-kanava Paramount Network on ilmoittanut lopettavansa kanavan jakelun Suomessa ja Pohjoismaissa. Muutoksen myötä Paramount Network -kanava ei ole enää 31.12.2021 jälkeen katsottavissa seuraavissa kanavapaketeissa:

Kanavapakettien Aika Pikkunen, Ihan Kiva, Melko Massiivinen, Mix 8 Premium ja Mix 12 Premium tilaajat saavat valita Paramount Network -kanavan tilalle toisen kanavan. Mitä tilalle? Kirjautumalla omaportaaliin voit helposti valita korvaavan kanavan laajasta kanavatarjonnastamme. Samasta osoitteesta löydät myös tiedon kattavasta kanavatarjonnastamme.

Toivotamme elämyksellisiä katseluhetkiä Anteron parissa!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9-16.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181