Ajankohtaista


Tiedote 30.11.2023

Muistutus MTV Katsomo+ suoratoistopalvelun aktivoinnista


MTV on päivittänyt kanavapakettejaan sekä uudistanut suoratoistopalvelunsa. Uuden MTV Katsomo+ suoratoistopalvelun pääset aktivoimaan asiakastililläsi olevan sähköpostiin lähetetyn linkin kautta tai kirjautumalla sisään osoitteessa anterotv.fi. Aktivointilinkin löydät kohdasta ’’suoratoistopalvelut’’.

MTV Katsomo+ suoratoistopalvelussa on kaikki samat sisällöt kuin edellisessä C More -suoratoistopalvelussakin. C More -suoratoistopalvelu tulee poistumaan, eikä sinne aktivoida enää uusia koodeja.Tiedote 10.10.2023

C Moren kanavapaketit ovat nyt Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde ja UrheiluMTV on päivittänyt kanavapakettejaan sekä uudistanut suoratoistopalvelun vastaamaan yhä paremmin katsojien tarpeita.

C More -kanavapaketti on 10.10.2023 alkaen nimeltään MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde. C More Sport, C More Total ja C More Total+ -kanavapaketit yhdistyvät ja ovat jatkossa nimeltään MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde ja Urheilu.


MTV Katsomo+ suoratoistopalvelun pääset aktivoimaan asiakastililläsi olevaan sähköpostiin lähetetyn linkin kautta tai kirjautumalla sisään osoitteessa anterotv.fi ja kohdasta ’’suoratoistopalvelut’’ löytyy aktivointilinkki.

Myös MTV:n maksukanavilla on uudet nimet ja uutena lisäyksenä MTV Urheilu 3- kanava löytyy MTV Katsomo+ Viihde ja Urheilu -kanavapaketista. Kanavien päivittäminen vaatii uuden kanavahaun antenniverkon laitteilla. Ongelmatapauksissa asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa numerossa 1800 181 181 arkisin klo 10-15.
Tiedote 2.10.2023

C More suoratoistopalvelun koodeissa ollut häiriö on korjattu


Osalla asiakkaistamme on eilen virheellisesti päättynyt C More koodi suoratoistopalveluun. Syy ongelmaan on löytyi ja olemme nyt saaneet sen korjattua, palvelu toimii taas siis normaalisti. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutunutta vaivaa.
Tiedote 22.8.2023

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun nimi on 1.10.2023 alkaen Viaplay


1.10. 2023 alkaen Elisa Viihde Viaplay muuttaa nimensä Viaplayksi. Palvelun tarjoaa Viaplay Group Sweden AB. Muutos ei aiheuta asiakkaillemme toimenpiteitä. Viaplay-suoratoistopalvelu sisältyy V premium- ja V series & film -tilauksiin.

Käyttö ja kirjautuminen: Voit jatkaa Viaplayn käyttöä 1. lokakuuta, aivan kuten tähänkin asti, samoilla sovelluksilla ja laitteilla. Myös tunnuksesi ja salasanasi pysyvät ennallaan.

Hinta ja laskutus: Muutos ei vaikuta tilauksesi hintaan tai laskutustapaan.

Sarjat ja elokuvat: Viaplay tarjoaa jatkossakin laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja muuta sisältöä. Elisan alkuperäissisällöt poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Anteron asiakaspalveluun: 0800 181 181. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-15.
Tiedote 15.8.2023

C More ja C More Total -maksukanavapaketit uudistuivat


C Moren viihdepalveluiden tv-kanavat päivittyivät vastaamaan yhä paremmin suomalaisten tarpeita. Elokuun 14. päivä uudistuneilla viihdekanavilla esitetään jatkossa myös kaikki uudet kotimaiset alkuperäissarjat. Urheilukanavat pysyvät ennallaan.

MTV aloitti kaksi uutta viihdepalveluiden tv-kanavaa 14. elokuuta. Yhteensä nykyisten kuuden viihdekanavan sijaan jatkossa katsottavissa on neljä kanavaa sekä tuttuun tapaan cmore.fi-suoratoistopalvelu.

Uudet MTV Aitio- ja MTV Viihde -kanavat esittävät aamusta iltaan uutuuselokuvia, laatusarjoja ja tuttuja klassikoita. Lisäksi MTV Aitio lähettää parhaaseen katseluaikaan suosittuja kotimaisia alkuperäissarjoja. Ensimmäisenä kotimaisena ensi-iltana seurataan Maria Kallio -sarjan toista tuotantokautta elokuussa. Syksyn uutuuksiin kuuluvat myös mm. jättituotanto Estonia sekä Onnelan 5. tuotantokausi. Kanavaperheessä jatkavat myös C More Juniori ja SF-kanalen.

Uusi MTV Aitio -kanava löytyy C More Firstin kanavapaikalta ja MTV Viihde C More Series -kanavan paikalta. C More Hits- ja C More Stars -kanavapaikat poistuvat kokonaan.

Näin saat uudet kanavat käyttöösi

Uudet kanavat päivittyvät automaattisesti C More First- ja C More Series -kanavien kanavapaikoille. Jos kanavat eivät ole päivittyneet automaattisesti, tee kanavahaku. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Anteron asiakaspalveluun: 0800 181 181. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-15.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-15.

Ennen yhteydenottoa voit tarkastaa vika- ja häiriötiedot täältä.
Soita 0800 181 181